David Wijnveldtweg 4
7425AC
DEVENTER
tel. 0570-658600

Koninklijke UD begon sterk aan de wedstrijd. Invalspeler Max kon zich vlak na het begin van de wedstrijd mooi losmaken van de verdediging en koel afronden.

Via een mooie aanval vanaf de rechterkant werd de bal voor het doel voorgezet waarna Maikel beheerst kon scoren. En vlak na de 2-0 kon opnieuw Max de handen in de lucht steken na sterk doorzetten.

Op basis van de einduitslag zou je verwachten dat er sprake was van een makkelijke wedstrijd. Dit klopte niet helemaal met het wedstrijdbeeld. CSV Apeldoorn raakt in de eerste helft nog twee keer de paal en wist zelfs nog een goal te scoren.

In de tweede helft ging het geruime tijd op en neer met kansen aan beide zijden. Toen een verdediger van CSV een voorzet achter de eigen keeper kopte was het een gelopen wedstrijd. Invalspeler Jens bekroonde een prima wedstrijd met een treffer uit een corner van Tom. Daarna werd de wedstrijd rustig uitgespeeld.

Max en Jens brachten het team veel energie en doorzettingsvermogen en dat heeft bijgedragen aan de derde overwinning in vier competitiewedstrijden. Over twee weken wacht het sterke Sportclub Overwetering, hopelijk zetten de jongens deze vorm door.

Einduitslag van deze wedstrijd: 5-1.