Jeugdbestuur

Jeugdbestuur

Sinds 23 mei 2020 is binnen Koninklijke UD het Team Technische Zaken (TTZ) overgegaan in een Jeugdbestuur. Het Jeugdbestuur is er ter vervanging van het TTZ maar zal natuurlijk in hoofdlijnen dezelfde taken blijven vervullen; we zetten ons tenslotte allemaal in voor het jeugdvoetbal op onze velden. Voetbaltechnische zaken voor senioren vallen direct onder het Hoofdbestuur.
Het jeugdbestuur kent zeven (7) functies die onderling een groot aantal portefeuilles zullen verdelen. Er is binnen dit jeugdbestuur echter een duidelijke scheiding tussen voetbaltechnische en niet-voetbaltechnische zaken. Het jeugdbestuur geeft daarnaast leiding aan Team Jeugd waarbinnen de meeste activiteiten zullen gaan plaatsvinden.

Het Jeugdbestuur

Binnen het jeugdbestuur bestaan de volgende 7 functies: Algemeen Voorzitter, Secretaris, 2x Technisch Coördinator (TC pupillen en TC junioren), 2x Leeftijd Coördinator (LC pupillen en LC junioren), en een Technisch Adviseur (TA). De TC heeft contact met de trainers binnen een leeftijdsgroep en coördineert de direct voetbaltechnische zaken. De LC heeft contact met leiders voor alle overige zaken. De TA heeft het vermogen ons jeugdvoetbal vanaf grotere afstand te kunnen beoordelen en daarin te adviseren. Klik hier voor een inhoudelijke beschrijving van deze functies.
KonUD_Jeugdbestuur_org.png
Het Jeugdbestuur dient verder portefeuilles onderling te verdelen, en een aantal van deze portefeuilles geeft direct deelname binnen een Werkgroep (daarover zo meer). En een aantal portefeuilles wordt alleen intern opgepakt zoals bijvoorbeeld train-de-trainer, en KNVB. Verder heeft het Jeugdbestuur natuurlijk nauw contact met het Wedstrijdsecretariaat (Hans van Duren).
Het jeugdbestuur legt verantwoording af aan het hoofdbestuur door aan te zitten binnen de vergadering van het hoofdbestuur, en/of schakelt direct met de ‘linking-pin’ voetbalzaken.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!