Wedstrijd met twee gezichten

Wedstrijd met twee gezichten

Schalkhaar JO13-3

4 - 3

Koninklijke UD 1875 JO13-2JM

Competitie

3e klasse 08

Datum

9 oktober 2021 8:45

Scheidsrechter

M. Zoetbrood

Accommodatie

Sportpark De Horsterhoek
Horsterhoekweg 9
7433SV
SCHALKHAAR
tel. 0570-623512

De kou van de vroege zaterdagochtend zorgde er mogelijk voor dat de jongens moeizaam begonnen aan de wedstrijd op het kunstgrasveld van Schalkhaar. Schalkhaar kreeg de ruimte om te voetballen en het duurde te lang voordat onze jongens zagen dat er echt wat te halen viel tegen deze tegenstander.
 
Nadat Schalkhaar begin 2e helft op een comfortabele 4-0 was gekomen gooide UD alle schroom van zich af. Demir veroverde heel goed de bal van een niet oplettende verdediger en zette daarmee Quint alleen voor de keeper, 4-1.
 
Een snel gespeelde dieptebal van Maikel vanaf het middenveld zorgde er voor dat Quint opnieuw alleen voor de keeper kwam te staan. Zijn schuiver in de rechter onderhoek betekende de 4-2. Jaimie kon daarna zijn eerste goal van het seizoen maken na een slimme steekbal van de sterk spelende Quint, 4-3.   
 
De jongens speelden het restant van de wedstrijd met veel energie en Leon, Maas en Mika zorgden er voor dat de tegenstoten van Schalkhaar werden ontmanteld nog voordat het gevaarlijk kon worden. UD drong aan en Schalkhaar liep vervolgens alleen maar achteruit.
 
Als de wedstrijd, met twee gezichten, iets langer had geduurd had er misschien nog wel meer in gezeten. Er was teleurstelling, maar de jongens konden met opgeheven hoofd richting de warme douche.
 
Einduitslag van deze boeiende wedstrijd: 4-3.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!