David Wijnveldtweg 4
7425AC
DEVENTER
tel. 0570-658600

Op 16 oktober om 14.30 uur floot de scheidsrechter voor aanvang van de wedstrijd tegen FC Winterswijk. De gasten, die er al een behoorlijke reistijd op hadden zitten, zijn de competitie begonnen met zeer wisselende resultaten.

Gezien het feit dat onze mannen nog geen competitiewedstrijd hebben gewonnen en de dus wisselende resultaten van Winterswijk, begonnen beide ploegen met de instelling: hier valt wat te halen.

In de 4e minuut werd Koninklijke UD direct gevaarlijk. De eerste 20 minuten ging het redelijk gelijk op, maar toch met iets meer gevaar van Koninklijke zijde. Helaas viel dan toch in de 30e minuut de 0-1, als je zelf je kansen niet afmaakt, krijgt de tegenstander natuurlijk steeds meer geloof in eigen kunnen.

In de 35e minuut wist Winterswijk weer te scoren, maar wel na het begaan van een overtreding. De scheidsrechter floot hier niet voor en hiervan maakte de tegenstander handig gebruik, 0-2.

In de 60e minuut had Max een prima redding, waardoor het geloof bij onze mannen weer terug kwam. Vlak daarna wist Milo niet te scoren uit, een overigens prachtige, omhaal. Zo zat het voor Milo niet mee deze middag, hij wist nog een aantal kansen, helaas, niet te verzilveren.

Na ongeveer 67 minuten spelen, kopte Cas (Boswinkel) de bal mooi in het doel, helaas was dat wel bij Max, dus werd het 0-3. In de laatste minuten wist Dylan met een snoeiharde uithaal de bal nog achter de keeper van Winterswijk te krijgen, waardoor de eindstand uitkwam op 1-3.

Weer geen punten behaald door Heren 1, maar eigenlijk wel weer een boeiende wedstrijd gezien met veel kansen, goed samenspel en eigenlijk te weinig geluk.

Volgende week spelen de heren uit tegen EGVV in Gelselaar. Start om 15.00 uur.