1e bekerwedstrijd van Heren 1

1e bekerwedstrijd van Heren 1

Koninklijke UD 1875 1

0 - 7

De Zweef 1

Competitie

Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 12

Datum

11 september 2021 14:30

Scheidsrechter

A.E. Akkus

Accommodatie

Sportpark Het Schootsveld
David Wijnveldtweg 4
7425AC
DEVENTER
tel. 0570-658600

Op 11 september om 14.30 uur was de aftrap van de eerste bekerwedstrijd van Heren 1 van Koninklijke UD tegen De Zweef.
 
Tja, als zelfbenoemd correspondent weet je dat er ook wedstrijden komen die niet echt prettig zijn om een verslag over te schrijven. Helaas was dit zo’n wedstrijd.
 
De mannen van trainer Minnes zijn al redelijk gehavend de oefencampagne uitgekomen. Hoewel deze schrijfster vind dat Kyan met zijn krukken best nog van waarde kon zijn binnen de lijnen, bleef hij veilig op de bank zitten. Stijn echter vloog eerder deze week een paar meter door de lucht door een onoplettende autobestuurder en liet zich in de tweede helft ‘gewoon’ in het veld zetten (met overgenomen aanvoerdersband) om daar zich van zijn beste kant te laten zien.

Voor Tycho, normaliter de keeper van jo17-1, was het zijn officiële debuut voor Heren 1 van Koninklijke UD. Hij verving 20 minuten voor tijd Max die uit voorzorg naar de kant werd gehaald.
 
Dit zijn eigenlijk ook de enige echt noemenswaardige ‘feiten’ van deze wedstrijd. De Zweef liet zich maar liefst 7 keer gelden, zij speelden voorheen dan ook op zondag in de 1e klasse en waren duidelijk een paar maten te groot.
 
Eindstand 0-7.
 
De eerstvolgende wedstrijd wordt op dinsdag 14 september afgewerkt bij de BlauwWitters in Borne. Aftrap aldaar om 20.00 uur.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!