Vandaag volstond een mindere wedstrijd voor de 4e plaats en overname van een periode. Er werd met 3-2 gewonnen van een fris spelend VenL.

UD haalde haar niveau niet vandaag en daarom werd het nog spannend. De andere ploeg die streed voor nacompetitie was Terwolde. Zij stond halverwege de 2e helft achter en gingen met 5-3 ten onder.

UD kwam vlak voor rust met 1-0 voor door een benutte penalty van Marcel Oguz. Joell Waslander werd in de 16 onderuit gehaald. Na rust maakte Sean Westplat er 2-0 van. De strijd leek gestreden, maar VenL kwam uit een cornerbal nog terug, 1-2.

UD hield wel het overwicht en scoorde dan een kwartier voor tijd ook de 3-1 door Job Visser. Toch kwam VenL weer terug tot 3-2, waardoor het tot het einde spannend bleef. Uiteindelijk werd de 3-2 winst over de streep getrokken, en een wedstrijd voor promotie werd behaald!

De tegenstander is nog niet bekend, die moet komen uit de wedstrijd Gazelle- Davo. Deze wedstrijd werd gestaakt. We wachten rustig af wie de tegenstander gaat worden en waar er gespeeld wordt. Zodra dat bekend is melden wij dat meteen!