11 april 2019 20:00

Accommodatie

Onbekend

Donderdagavond stond een thuiswedstrijd tegen CCW op het programma. Na het nipte en onnodige verlies tegen Terwolde, kijken of we tegen het sterke CCW potten konden breken.

Dat was gedeeltelijk het geval. Door omstandigheden mochten een 4 tal junioren (Jo17-1) een debuut maken deze avond. Over het algemeen een gelijk opgaande wedstrijd waarin met name de 1e helft CCW wat sterker bleek. CCW scoorde al heel vroeg in de wedstijd de 0-1. De 2 e helft beet UD wat meer van zich af en op basis van werklust en strijd, mede door de inbreng van alle O17 spelers, had UD zelfs “recht” op een doelpunt. Maar ook CCW kreeg kansen.

Patronen zoals we die zagen in de eerste wedstrijden van 2019 waren er nu minder bij UD, mede door de vele wisselingen. Dan is het even wennen met elkaar. Met name 2e helft hard gewerkt, maar CCW ging ervandoor met de overwinning.