David Wijnveldtweg 4
7425AC
DEVENTER
tel. 0570-658600

Op Het Schootsveld wordt de koploper ontvangen. Plaats van handeling: het hoofdveld, 19 maart om 11.00 uur.

De scheids fluit voor aanvang van de wedstrijd en de boys geven ‘vol gas’. Twan scoort in de 7e minuut de 1-0 door prima samenspel van Jesse en Joep. De corner die in de 14e minuut genomen mag worden, gaat net naast. De mannen hebben er zin in! In de 15e minuut ziet FC RDC een schot op doel net naast gaan. Prima ‘naast kijkwerk’ van onze keeper.

In de 20e minuut kent de scheidsrechter een vrije trap aan FC RDC toe, uit het vervolg van de aanval valt de 1-1. Daarna gaat het snel. De tegenstander zet de turbo aan; in de 25e minuut valt de 1-2 en in de 26e minuut de 1-3. Jammer voor onze jongens, maar gelukkig spelen we nog een helft.

De aanvang van de tweede helft is om 11.55 uur. UD is direct dreigend, maar uit deze kansen vallen (nog) geen doelpunten. Uiteindelijk weet Twan voor de tweede keer het net te vinden, hij scoort een half uur in de tweede helft de 2-3. Vlak daarna weet RDC het net weer te vinden, 2-4. Aan het einde van de wedstrijd kent de scheidsrechter nog een penalty toe wegens hands in de zestien. Twan scoorde wederom en zette daarmee de eindstand op 3-4.

Een goede wedstrijd en zeker geen schande om te verliezen van de koploper. Volgende week weer een thuiswedstrijd, dan tegen Blauw Wit uit Holten.