Meijerinkpad 1
7207ED
ZUTPHEN
tel. 0575-524376

12 maart 2022. ‘Angstgegner’ FC Zutphen staat op het programma. De 1e bekerwedstrijd van dit seizoen werd daar gespeeld en dat was, ach laten we zeggen niet zo best. Fijn is dan wel dat onze jongens niet met bibberende knieën het veld opgaan, maar met de houding: nieuwe ronden, nieuwe kansen.

De scheids had tevoren al aangegeven al lang niet meer gefloten te hebben en, om eerlijk te zijn, was dat ook wel te merken. Hij floot voornamelijk op appel.

Jesse scoorde de 0-1 in de 11e minuut en dat brak enigszins de ban. De wedstrijd ging op en neer met de nodige gevaarlijke momenten aan beide kanten. Gelukkig had Tycho goed geslapen en had zijn reflexen daardoor prima op orde. Na 36 minuten scoorde Jesse de 0-2 en werd het geloof op een goede afloop voor de Koninklijken steeds groter.

In de tweede helft was het Twan die twee keer het net wist te vinden en ook nog binnen 10 minuten. Een derde kans ging net naast, maar dat maakte voor deze wedstrijd al geen verschil meer.

Eindstand 0-4, met een clean sheet voor Tycho en een assist. Goed spel gezien en FC Zutphen is dus wel degelijk ‘te kloppen’.