Holterweg 47
7245SB
LAREN (GLD)
tel. 0573-401612

Het was in Laren GLD waar onze jongens de start van de competitie beleefden. Tijdens de warming-up was er nog verbazing over de lengtes van de tegenstanders, maar dat speelden de jongens snel van zich af.

Demir kon al snel de 0-1 maken wat het team een mooie boost gaf. Tegen het einde van de eerste helft namen de Witkampers het initiatief over. Kirijn kon zich onderscheiden met een aantal hele goede saves. Uiteindelijk kon hij een schot van afstand helaas niet keren.

In de tweede helft golfde het spel op en neer, maar het was de tegenstander die op voorsprong kwam. De 13-2 wist nog ergens energie te vinden om zich onder de druk uit te spelen. Het was Quint die met een schot via de keeper de gelijkmaker kon vieren.

Met nog 10 minuten te gaan was het Maikel die vanaf het middenveld een mooie dieptepass kon geven. Daarmee kwam Demir met zijn snelheid 1 tegen 1 te staan met de keeper van de Witkampers. Het gejuich van Koninklijke UD en de meegereisde ouders na zijn treffer, moeten de toeschouwers bij de andere velden hebben kunnen horen!

Daarna was het de teamprestatie van de jongens, die de overwinning, tegen een overigens sportieve tegenstander, over de streep trokken. Er werd goed verdedigd en ook waren er zelfs kansen op een grotere overwinning, maar het bleef bij 2-3.

Volgende week thuis tegen SV Twello mogen de jongens probeerde de goede start van de competitie een passend vervolg te geven.