Zaterdag of zondag? Uitnodiging discussie-avond - Deventer Voetbal Vereniging Koninklijke DC & FC Utile Dulci

Zaterdag of zondag? Uitnodiging discussie-avond

Zaterdag of zondag? Uitnodiging discussie-avond

7 maart 2019 19:30

Joost Rutgers

Misschien hebben jullie er al iets over gehoord, het bestuur is voornemens om met ons 1e elftal te gaan spelen op zaterdag. In de algemene ledenvergadering in het najaar van 2018 is dit besproken en over gediscussieerd!

Wij doen dit natuurlijk niet zonder hierover uitgebreid met al onze leden te discussiƫren, alle voor- en tegenargumenten af te wegen en te bepalen of er voldoende draagvlak is voor dit besluit.

Wij doen dit natuurlijk niet zonder hierover uitgebreid met al onze leden te discussiëren, alle voor- en tegenargumenten af te wegen en te bepalen of er voldoende draagvlak is voor dit besluit.

19 maart a.s. is er een info/ discussieavond in het clubhuis (aanvang 20.00 uur)

Het bestuur nodigt iedereen uit die zich betrokken voelt en een bijdrage wil/ kan leveren aan de discussie! Speciaal leden die nu nog op zaterdag/ zondag  spelen, spelers van ons huidige 1e elftal,  maar ook leden die vanaf volgend seizoen naar de senioren gaan of daar al spelen. Verder trainers, leiders, vrijwilligers en/of betrokken ouders en sponsoren!

Als bestuur moeten we voor 1 mei aangeven bij de KNVB wat de keuze zal worden. Maar we hechten er waarde aan u mee te delen dat op dit moment alle opties nog open op tafel liggen.

Graag tot 19 maart.


Namens het bestuur,

Joost Rutgers (voorzitter)

Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!