Facebook Toestaan Niet toestaan

Jo12-3 droogt AZC Zutphen af

8 maart 2024 16:15

Woensdag 6 maart was het zo ver. De jo12-3 van Koninklijke UD kreeg de jo12-2 van AZC uit Zutphen op bezoek. Na de nodige aankondigingen via social media en verspreiding van de wedstrijd bij opa’s, oma’s, buren, klasgenoten, etc. mochten we op het Schootsveld veel publiek verwachten. Vanaf een uur of 6 druppelde het eerste publiek en de spelers al binnen op het terrein. Exact om 18:55 uur was het zover. Onder begeleiding van Canonball van Showtek, vuurwerk en luid applaus werden de teams op het hoofdveld onthaald.

Nadat de rook was opgetrokken en de muziek was gestild, klonk van de scheidsrechter Rick Somer het fluitsignaal voor de aftrap. De eerste helft leek het al snel 1-richtingsverkeer te worden. Met een 4-0 tussenstand werd de kleedkamer opgezocht voor de rust. Na de rust bleef het wedstrijdbeeld onveranderd, wat uiteindelijk resulteerde in een 8-0 eindstand.

Terwijl de spelers nog stonden na te genieten van hun fantastische avond was het in het Clubhuis tijd voor de nodige versnaperingen en kon er nog worden nagepraat over de wedstijd. Vanuit het jeugdbestuur willen wij de leiding van het team (Jarko Barten en Bart Aalbers) bedanken voor de organisatie van deze avond, en natuurlijk ook feliciteren met de prachtige uitslag van deze wedstrijd.