Bij Koninklijke UD krijgt sportkleding een tweede leven! - Deventer Voetbal Vereniging Koninklijke DC & FC Utile Dulci

Bij Koninklijke UD krijgt sportkleding een tweede leven!

Bij Koninklijke UD krijgt sportkleding een tweede leven!

2 september 2022 12:00

Luuk Jansen

Naast de inzamelingsactie door de spelers van Koninklijke UD 1, die ervoor zorgt dat plastic flesjes een tweede leven krijgen, hebben zij samen ook besloten om dit voor sportkleding te doen. Het idee ontstond door een vraag naar een paar voetbalschoenen voor een leerling die geen geld voor voetbalschoenen had.

kleding_inzameling_koninklijke_ud_voetbal_deventer_lr.jpgDirect kwam uit het team het idee om hem ook van een trainingssetje van gedragen trainingskleding te voorzien. Dezelfde ochtend had Carlo, materiaalman van het 1e, een compleet setje voor hem klaar liggen.

Heb je thuis dus nog bruikbare sportkleding, scheenbeschermers, voetbalschoenen of keepershandschoenen die nog goed zijn voor een tweede leven….. doneer ze dan nu!

Het doel is om kinderen of jongeren die het wat minder hebben te helpen aan een leuke outfit voor de trainingen en wedstrijden. Voetballen bij Koninklijke UD moet namelijk voor iedereen mogelijk zijn!

Als je onder het Clubhuis de kleedkamers inloopt, staat er meteen aan de rechterkant een ton waar je de spullen kunt doneren.

Bij voorbaat dank!

Bron: Koninklijke UD
Delen

Lees meer over:
eerste team kledingdonatie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!