Steun Esther van de Weele

Steun Esther van de Weele

4 juni 2021 12:30

Esther van der Weele-Meinten

Omdat Koninklijke UD eerder goede zaken heeft gedaan voor de Nierstichting, waag ik een poging om wat extra geld binnen te halen voor een goed en belangrijk doel!

peter_van_der_weele.jpg

Aanstaande zaterdag, 5 juni, ren ik mee met de Dag van Bart. Dé sponsorrun in de geest van Bart de Graaff. Ik ga een kwart marathon, oftewel 10,5 km hardlopen, een beetje afzien mag best . En Peter fietst met mij mee! 

Zoals een aantal UD’ers weten is Peter nierpatiënt. Hij is al sinds ruim 2 jaar aan het dialyseren in afwachting van die ene match voor een nieuwe nier. Wij hopen dat onze zoektocht naar een donor succesvol gaat zijn. Er zijn nog steeds onderzoeken gaande, wij duimen voor een goeie afloop.

Dus wil je mij steunen tijdens de eindsprint naar een te gek eindbedrag voor de Nierstichting en de Bart de Graaff Foundation? Samen met alle andere deelnemers halen we zoveel mogelijk geld op om nierpatiënten hun leven terug te kunnen geven. Via onderstaande link kun je mij heel eenvoudig ook een donatie geven (of door de QR code te scannen met je camera).

Ja ik steun Esther op de Dag van Bart

qr_esther_van_der_weele.jpg

Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!