Verbouwing kleedkamers

Verbouwing kleedkamers

5 november 2020 17:45

Harm Heeres

Na een zorgvuldige voorbereiding zijn we dinsdag 10 november gestart met de renovatie van onze kleedkamers. We hebben groen licht gekregen van de gemeente dus dat betekent dat we mogen starten.

Tijdens de renovatie verdwijnen alle wasbakken en toiletten uit de kleedkamers en worden vervangen door nieuwe centrale toiletvoorzieningen, voor zowel de dames als de heren. Er komt een nieuwe kleedkamer voor de dames en hierdoor vervalt het oude mindervaliden toilet. Deze wordt compleet nieuw gebouwd in de centrale hal naast de trap. 

Alle verlichting wordt aangepast en omgebouwd naar LED. Buiten komt een nieuw groot ballenhok met meer opslag voor trainingsmaterialen voor de teams. Ook worden veel deuren en kozijnen buiten vervangen. Hierbij wordt ook de deur naar de centrale hal verbreed om zodoende toegankelijk te worden voor mindervaliden.

Rob van Delft (onze materialenexpert) is inmiddels verhuisd naar zijn nieuwe ruimte onder de tribune. Hier heeft hij nu een eigen ruimte voor de opslag van alle kleding, ballen etc. Voor de materialen die nu nog voor de teams in opslag liggen bij de kleedkamers zijn containers geregeld die inmiddels zijn geplaatst.

Alle douchekoppen worden vervangen door waterbesparende koppen. Verder wordt de ventilatie aangepast en worden er nieuwe boilers geplaatst. Ook wordt het dak van het Clubhuis voorzien van nieuwe dakbedekking.

De verwachting is dat de kleedkamers en toiletten nog voor de kerst gereed zullen zijn. Dit betekent dat we i.v.m. de renovatie vanaf 10 november geen gebruik meer kunnen maken van de kleedkamers en toiletten beneden. De buitendeuren die toegang geven tot de kleedkamers zijn vanaf deze datum voorzien van andere sloten en niet meer toegankelijk.

Omdat we door corona toch al geen gebruik konden maken van onze kleedkamers zal de overlast tot een minimum beperkt zijn. Tijdens het bouwproces zullen we jullie via de Stift op de hoogte houden van het bouwproces en de vorderingen.

Zijn er desondanks nog zaken die de aandacht verdienen meldt dit dan even bij Herman Jager via accommodatie@konud.nl

Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!