Facebook Toestaan Niet toestaan

Verslag oefenwedstrijd UD tegen Rijssen

17 augustus 2020 10:30

Jacquelien Groen

Op een bloedheet sportcomplex stond ons 1e vanmiddag om 14.30 uur aan de aftrap tegen Sportclub Rijssen. Het begin van de wedstrijd, eigenlijk de hele eerste helft, was niet bijzonder goed. Passes kwamen niet goed aan of werden niet goed verwerkt.

Het was duidelijk dat het team nog niet helemaal compleet was en een enkeling was dan ook goed zoekende naar zijn rol.

De ruststand was 2-2. De ingeleende keeper had in de 1e helft nog wel wat ballen te verwerken, maar had eigenlijk in de rust wel kunnen gaan douchen. De 2e helft kwam Rijssen er niet meer aan te pas.

Voetballend waren de mannen de 2e helft sterker, met mooi combinatievoetbal. De uiteindelijke stand was 2-6.

Dit tankt in de voorbereiding behoorlijk wat zelfvertrouwen. De volgende oefenwedstrijd is dinsdag 18-8 om 19.30 uur tegen en bij IJsselstreek.

Bron: Koninklijke UD