Aan alle leden Koninklijke UD

Aan alle leden Koninklijke UD

27 maart 2020 12:30

Bestuur

Tot maandagavond hadden we als bestuur de stille hoop met Pasen weer te gaan voetballen! Met een ongetwijfeld een stevig inhaal programma, leek het mogelijk dit voetbalseizoen toch op de reguliere wijze af te sluiten. Inmiddels is duidelijk geworden dat dit inderdaad ijdele hoop is.

Officieel is nog niets besloten door de KNVB, maar het wordt wel heel erg moeilijk om na 1 juni tot aan de vakanties nog een volwaardige competitie af te handelen. Het is niet anders, maar we vinden het heel vervelend om het seizoen zo als een nachtkaars te zien uitgaan. Niet alleen heeft het voor al onze leden gevolgen maar ook voor ons als vereniging heeft dit een grote impact. We zijn als bestuur en vereniging nu al weer bezig met het nieuwe seizoen en doen daarbij ook een beroep op jullie als leden. Samen, met de Band die bindt-gedachte, zetten we de schouders eronder en proberen we deze tijd te benutten om sterk uit de startblokken te komen volgend seizen. En dat kunnen we niet alleen. Laten we juist nu een ‘beetje op elkaar letten’ en op de onze mooie club!
We willen zodra het moment zich voordoet, dat wij weer iets kunnen en mogen organiseren op de club, dit met beide handen aangrijpen. Tot die tijd wensen we jullie en al jullie familieleden vrienden en bekenden heel veel gezondheid!

Tot snel!

Hebben jullie tussentijds vragen en/of opmerkingen schroom dan niet deze te stellen/te maken. Mail ons als bestuur. Mailadres: voorzitter@konud.nl. We proberen dan zo goed en zo snel mogelijk te reageren.

Namens het bestuur,

Joost Rutgers
Voorzitter

Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!