Goede start JO12-1G in de beker

Goede start JO12-1G in de beker

13 september 2019 8:45

Peter de Zeeuw

Voor het eerst in het toch wel heel lange bestaan van de koninklijke UD is er een team ingeschreven bij de KNVB in de leeftijdscategorie JO12. Natuurlijk hebben we ons ingeschreven voor de beker.

Zo stond voor de allereerste wedstrijd van de toppers van de JO12-1G het duel tegen Sportclub Lochem op het programma. We vonden het allemaal een beetje spannend, en door ziekte waren we ook niet compleet.

Maar na de eerste trainingen zagen we dat het collectief van vorig seizoen er nog steeds inzat.  En ondanks wat omzettingen van posities in het veld, werd er door het hele team een perfect resultaat geboekt. Niet alleen een belangrijke 5-0 overwinning, maar ze stonden er als team.

En na een week heerlijk trainen, stond er voor afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen sportclub Klarenbeek op het programma. Een goede tegenstander en zij hadden hun eerste wedstrijd ook gewonnen, dus op naar een mooie pot. Het ging inderdaad gelijk op, maar ook hier hebben we als team de overwinning afgedwongen, we hebben een mooie 2-0 overwinning meegenomen naar Deventer. En door de andere uitslagen in de poule hebben we aanstaande zaterdag thuis om 11:30 tegen RDC genoeg aan een gelijkspel om de volgende ronde te bereiken.

Op naar een leuke en mooie wedstrijd.

De toppers van de JO12-1G.

Babs Pennings, Iris Cotteleer, Jill Salomons (aanvoerder), Ole Bruil, Jochem Hunnekink, Fasil Dagne, Mees de Zeeuw, Rafael Campschroer, Sol de Jong en Melle Dekker (keeper)

Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!