UD'er van de week - Deventer Voetbal Vereniging Koninklijke DC & FC Utile Dulci

UD'er van de week

UD'er van de week

Tristan Rövekamp

25 mei 20:45  Door omstandigheden heeft de uitwerking van dit interview lang op zich laten wachten, maar we willen het onze UD’ers niet onthouden. In gesprek met Tristan zijn er een aantal leuke zaken over hem aan het licht gekomen.meer »

10x gelezen

Clemens Miedendorp de Bie

26 november 12:15  Clemens Miedendorp de Bie is deze week de geïnterviewde voor de UD’er van de week. Clemens is 45 jaren jong, 17,5 jaar getrouwd met Dunja en samen hebben zij 2 zoons (Mink en Tiko) en 1 dochter (Beli). meer »

316x gelezen

Milo Birahij

5 november 9:45  Deze week in de UD’er van de week een interview met Milo Birahij. Milo is 23 jaar jong en met een onderbreking van ongeveer 1,5 jaar inmiddels 12 jaar lid bij Koninklijke UD. In zijn jeugd is hij altijd getraind door zijn vader (Roy Birahij red.) die bij veel UD’ers bekend staat om zijn stevige conditietrainingen.meer »

297x gelezen

Merle de Vries

29 oktober 11:15  Voor de nieuwe rubriek UD’er van de week deze week een interview met Merle de Vries. Merle is een ietwat verlegen jongedame van net 11 jaar die, naar het blijkt, heel wat in haar mars heeft. Ze voetbalt 4 a 5 dagen per week en dus niet alleen bij Koninklijke UD.meer »

368x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!