David Wijnveldtweg 4
7425AC
DEVENTER
tel. 0570-658600

Soms heb je zo van die wedstrijden waar al snel blijkt hoe een wedstrijd verloopt, en de wedstrijd van onze 13-2 tegen de 13-1 van Twello SV was er zo een.
Het team, onder begeleiding van trainer Jan Kromkamp, was letterlijk en figuurlijk een kop groter dan onze 13-2 en zou best een klasse hoger mogen spelen.
Onze jongens hebben hun best gedaan, maar moesten in de eerste helft al 7 treffers tegen verwerken. Toch lukte het om in de tweede helft wat meer weerstand te bieden. Maikel nam een vrije trap en de keeper liet de bal los, waarna Tom het enige doelpunt voor onze 13-2 scoorde.
Uiteindelijk verloren onze jongens met 1-10.