Corrie Tendeloostraat 4
7421LN
DEVENTER
tel. 0570-655030

Om 15.00 uur was de aftrap van de wedstrijd Helios 3 tegen zaterdag heren 2 van Koninklijke UD. In de 8e minuut had Koninklijke UD al 3 corners genomen, helaas zonder echt uitgesproken kansen.

In de 14e minuut mocht Steven een vrije trap op de keeper van Helios afvuren, dit leverde echter ook geen doelpunt op.  De wedstrijd ging redelijk gelijk op, maar de heren van Helios gingen behoorlijk fel de duels in, waarbij opgemerkt moet worden dat de scheidsrechter de overtredingen (van Helios) allemaal onbestraft liet.

In de 41e minuut kreeg Sander een kans op de 0-1 en na enige discussie over en weer werd besloten dat de bal over de doellijn was gegaan. De 0-1 was dus een feit. Kort daarna red Leroy op een vrije trap van Helios. Tijd voor de nodige rust.

De 2e helft ging qua het aantal doelpogingen over en weer. De grensrechter vlagt, onterecht, voor buitenspel, maar om eerlijk te zijn mist Axel een opgelegde kans. Na een half uur spelen scoort Sijbren de 0-2. Een mooi en terecht doelpunt gezien het spelbeeld. Kort daarna scoort Helios de aansluitingstreffer 1-2.

Helios blijft aandringen en bij Leroy schiet de kramp in zijn benen na een hoge sprong en uitstekende redding. Het vervelende is dat de krampaanval nogal lang aanhoudt, waardoor de scheids ook langer laat doorspelen. Al gauw wordt het langs de lijn duidelijk dat de scheids laat doorspelen tot de 2-2 gescoord is en, inderdaad, na 20 minuten langer doorspelen is de 2-2 een feit en fluit de scheidsrechter af.

Zaterdag heren 2 staat nu op de 6e plek in de ranglijst en speelt op 6 november om 12.00 uur thuis de wedstrijd tegen CSV Apeldoorn 3.