David Wijnveldtweg 4
7425AC
DEVENTER
tel. 0570-658600

Om 14.30 uur floot de, zeer jonge, scheidsrechter voor aanvang van de wedstrijd. Gezien het feit dat onze heren 1 nog puntloos door de competitie heen spelen, dacht Gorssel een makkelijke pot te kunnen spelen en dus met 3 punten op zak weer terug naar Gorssel te reizen.

Niets was minder waar! De mannen verkochten de huid zeer duur en Gorssel had dus zeker geen ‘walk in the park’ tijdens deze wedstrijd.

Jazeker, zij scoorden de 0-1 binnen 9 minuten, volgens sommigen een slechte voorzet, volgens anderen een gericht geplaatst schot. Feit was dat het doelpunt telde en Leroy niet ongeschonden uit de reddingspoging kwam. Hij viel plat achterover op zijn rug en dat was behoorlijk pijnlijk.

In de 23e minuut scoorde Milo de 1-1. Dit was zeker niet de eerste doelpoging, maar wel de eerste die raak was. De wedstrijd ging de rest van de eerste helft op en neer, zonder echt serieuze kansen.

In de tweede helft werd Leroy gewisseld en werd er in de dug-out van de gasten nog al gegniffeld over de jeugdigheid van zijn vervanger. Al snel echter kregen de tegenstanders door dat er met deze keeper niet te spotten viel. Enkele kansen, die door de tegenstander al geteld werden, hield Tycho er op zeer kundige wijze uit.

Helaas lukte het onze jongens ook niet om enkele, zeer mooie, kansen te verzilveren. Onder andere Chiel, Job, Ynte en Jochem lukte het niet om de bal achter de Gorsselse keeper in het net te krijgen.

Eindstand van deze wedstrijd was dus 1-1, waarbij beide teams vonden dat er meer in had gezeten, maar vooral Koninklijke UD meer verdient had op basis van de zeer goede inzet.

Gezien de aangekondigde Corona maatregelen in verband met het niet trainen, is de vraag of de competitie nog wel verder doorgang zal vinden. Als dit het geval is, speelt Koninklijke UD volgende week uit bij en tegen Terborg.