Koninklijke UD legt prima wedstrijd op de mat. - Deventer Voetbal Vereniging Koninklijke DC & FC Utile Dulci

Koninklijke UD legt prima wedstrijd op de mat.

Koninklijke UD legt prima wedstrijd op de mat.

Koninklijke UD 1875 1 (zon)

2 - 2

Raalte 1 (zon)

Competitie

5e klasse F

Datum

3 november 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

Voorafgaand aan het duel tegen SV Raalte werd de tegenstander als ‘angstgegner’ ingeschat. De mannen van UD schoten echter prima uit de startblokken en hadden zeker de 1e 20 minuten het betere van het spel. Gelukkig was David Bos weer terug en dat was in de achterste linie duidelijk merkbaar.
In de 5e minuut was het Job Visser die de score opende voor de Koninklijken. 1-0. UD bleef aanvallend spelen, maar in de 24e minuut viel toch de tegentreffer 1-1. Raalte bleef aandringen, maar onze keeper liet nog een tegendoelpunt niet toe. De toch wel zeer jonge ploeg van UD boog het hoofd niet en ging met 1-1 rusten.
De 2e helft is over het algemeen de zwakkere helft van ons team, maar er werd van meet af aan gejaagd op een 2e treffer. Wederom vond Job Visser het net, waardoor in de 67e minuut de 2-1 viel. UD gaf niet op en ging op zoek naar de genadeklap voor Raalte. Helaas trad de wet van het voetbal in werking en scoorde Raalte in de 88e minuut de gelijkmaker. In een zeer goede wedstrijd was de winst eigenlijk wel verdiend geweest, maar moeten we genoegen nemen met 1 punt. Volgende week uit tegen Sallandia.

De foto's zijn van Refik Kose Fotodadas
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!