JO11-2 stelt helaas kampioenschap nog even uit

Datum

23 november 2019 9:15

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag 23-11-2019 speelde onze, tot nu toe ongeslagen, JO11-2 tegen de 11-1G van Blauw Wit 66 uit Holten.
Blauw Wit leek aan het begin van het seizoen een moeilijke tegenstander te worden en dat vermoeden werd afgelopen zaterdag wel duidelijk, want onze jongens van de 11-2 hadden het alles behalve makkelijk.

Met Blauw Wit troffen ze een tegenstander waar het net allemaal wat beter liep.
Het overspelen, balaannames en soms waren ze net wat sneller en al vlug stond Blauw Wit voor met 0-3. Onze jongens kwamen na rust bliksemsnel terug tot een 2-3, maar helaas..... 5 minuten later ging de 2-4 in het doel. Onze 11-2 bleef wel gaan voor een gelijkspel, maar Blauw Wit was toch echt te sterk. Uiteindelijk wonnen zij met 2-7.

Onze jongens staan na dit verlies nog steeds bovenaan in de poule met 18 punten uit 7 wedstrijden. FC RDC volgt met 16 punten uit 9 wedstrijden en Blauw Wit 66 op de derde plaats met 15 punten uit 7 wedstrijden. Met nog 2 wedstrijden te gaan blijft de 11-2 hopen op het winterkampioenschap.