Datum

16 november 2019 9:30

Accommodatie

Onbekend

Het is nog vroeg als de JO11-2 verzamelt op de parkeerplaats van onze mooie club. Samen vertrekken ze richting Broekland, want om 09.30 uur is de aftrap. Tot nu toe heeft de JO11-2 alle wedstrijden gewonnen en is zeker van plan om deze ongeslagen status vast te gaan houden.

Dan is het 09.30 uur...... begin van de wedstrijd.... aftrap en al in de eerste aanval, binnen een minuut, schiet Robin de bal in het net.... 0-1.Toch krijgt het team het niet makkelijk, kansen voor beide teams en zo lijken UD en Broekland erg gewaagd aan elkaar. In de 13e minuut kopt Bas de bal fraai naar binnen na een corner van Tjibbe. In de 20e minuut gaat het verdedigend even mis en treft een frommelbal ons doel 1-2, maar meteen bij de aanval die volgt uit de aftrap schiet Robin, na een assist van Bas, de bal weer een keer in het net 1-3. In de 8e minuut van de 2e helft maakt Broekland weer een doelpunt 2-3, zodat de rest van de 2e helft erg spannend werd.

Beide teams kregen nog een paar beste kansen, maar uiteindijk floot de scheidsrechter af en won onze JO11-2. Met nog 3 wedstrijden te gaan en een riante voorsprong van 6 punten verschil op de concurerende teams komt het winterkampioenschap wel erg dichtbij.

23 november speelt de JO11-2 om 09.15 uur thuis tegen Blauw Wit >>> voorbeschouwing