Sallandia 1 - UD 1

Sallandia 1 - UD 1

Sallandia 1 (zon)

0 - 7

Koninklijke UD 1875 1 (zon)

Competitie

5e klasse G

Datum

10 februari 2019 14:00

Accommodatie

Sportcentrum Rijkerswoerd
De Pas 44
6836BK
ARNHEM
tel. 026-3270523

Vandaag weer een Deventer derby op het programma. Na een wat wisselvallige winterstop, en de daaraan verbonden start van de competitie (UD speelde nog geen competitiewedstrijd) kan nu op het kunstgras bij Sallandia worden gespeeld.

Na een kleine “waarschuwing “ van Sallandia, begon Koninklijke UD verder scherp aan de wedstrijd en lieten dat eigenlijk ook niet meer los. UD voetbalde fris, gretig en speelden verzorgd voetbal. De werklust van Sallandia was te prijzen maar kon vandaag niet op tegen het op het oog hechte team van UD. Voor rust was de wedstrijd in principe al gespeeld. Via een paar prachtige aanvallen strandde ook wel wat kansjes, maar benutte UD er ook 3. David Bos stond bij alle drie de treffers aan het eind van de aanval. Een hattrick voor Bos en een 0-3 voorsprong voor UD

Na rust probeerde Sallandia op wilskracht nog even wat terug te doen, maar in de eerste de beste aanval werd het al weer 0-4. Dylan Haring maakte het doelpunt of was er in ieder geval bij betrokken.

UD ging vrolijk verder en Sallandia geloofde er ook niet echt meer in. Wederom een mooie goal van dit keer Sean Westplat (hij speelde een sterke wedstrijd) was het resultaat, 0-5.

Voordat hij gewisseld werd, maakte David Bos nog zijn 4e, Ud haar 6e doelpunt. 0-6. Zoals gezegd ging Bos eruit. Voor hem in de plaats kwam Luuk Jansen. Ook hij deelde mee in de feestvreugde en maakte de zevenklapper compleet, 0-7.

Het laatste kwartier probeerde UD er nog een aantal te maken, maar dat lukte niet en zo kabbelde de wedstrijd een beetje naar zijn eind. Een mooie overwinning en Koninklijke UD lijkt goed uit de winterstop te zijn gekomen.

Volgende week staat Marienheem op het programma, thuis op het eigen Schootsveld

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!