7 april 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

Na een zeer goede ongeslagen reeks, kwam daar vandaag een eind aan. Uiteraard jammer, maar de manier waarop; totaal onnodig!

In een overigens niet al te beste wedstrijd, leek er voor Koninklijke UD  niets aan de hand deze zonnige zondagmiddag. Zonder tot sprankelend voetbal te komen kwam UD in de 22e minuut op een 0-1 voorsprong. Goed storend werk van Marcel Oguz, bracht de bal bij David Bos die naar de linkerflank was geweken. Met links gaf hij een knappe voorzet op Pascal Oguz die de voorsprong voor UD op het bord zette.

Hierna was er niet veel te beleven in Terwolde. UD bleef de betere ploeg, creëerde wat mogelijkheden. Terwolde kwam ook nog een keer alleen voor de goal. Maar invalkeeper Marcel Put (speelde een goede wedstrijd!) redde bekwaam.

De kans op de 0-2 kwam via een toegekende penalty voor UD, 5 minuten voor rust. Echter werd deze strafschop gemist, en in 2e instantie lukte het ook niet.

De 2e helft was niet veel anders dan de 1e helft. Wat opviel was dat UD bijna de hele wedstrijd de zogenaamde “2e bal” niet of nauwelijks kon winnen. Hierdoor kwam UD niet helemaal in zijn spel. Terwolde kon hier overigens ook heel weinig mee.

De wedstrijd leek dan ook af te stevenen op een 0-1 overwinning, echter kwam Terwolde er 5 minuten voor tijd een keer goed uit en scoorde prompt de 1-1. Hierna ging UD alles of niks spelen. De vlam sloeg nog een keer in de pan bij spelers van beide partijen (werd prima gesust) UD kreeg een paar dotten van kansen , maar deze werden niet benut. 1 minuut voor tijd uit een uitval wel de 2-1 voor Terwolde. Hierna zette UD nog eens aan, maar deze zondag viel alles niet helemaal lekker. De 2-2 kwam er zodoende dus ook niet.

Een zure nederlaag, maar donderdagavond a.s. kunnen we de kater alweer wegspoelen. Dan komt CCW op bezoek. Deze wedstrijd begint om 2000 uur, komt dat zien!