Marconistraat 16
6902PC
ZEVENAAR
tel. 0316-525527

Op 5 maart stond de wedstrijd tegen en bij OBW in Zevenaar gepland. Zevenaar was lastig bereikbaar vanwege de afsluiting van de A50, maar de chauffeur van de UD bus wist de weg naar het industrieterrein toch te vinden.

Om 15.00 uur floot de scheidsrechter voor aanvang van de wedstrijd. De weinige supporters werden getrakteerd op een doelpuntrijke wedstrijd en de laatkomers hebben het doelpunt van Luke na 2 minuten dan ook gemist. Jochem gaf de bal goed voor en Luke maakte feilloos af.

Vlak daarna, in de 7e minuut, scoorde Sybren de 0-2. De wedstrijd ging op en neer en in de 12e minuut wist OBW de 1-2 te scoren.

In de 45e minuut wist Dylan de 1-3 te scoren en dit was ook de ruststand. Voor de verandering konden de mannen met een gerust gevoel de rust in, dit is nog niet eerder voorgekomen deze competitie. Na de rust blijven onze jongens goed spelen, de 3 (winst)punten zijn namelijk binnen handbereik.

De 52e minuut komt OBW terug door het scoren van de 2-3. Onze jongens weigeren echter op te geven.

In de 57e minuut raakt doelman Tycho geblesseerd doordat een OBW-speler op zijn voet gaat staan, Robin geeft aan dat hij gewisseld moet worden en zo neemt Groen sr. de plek van zijn zoon in onder de lat.

Helaas voor Koninklijke UD een niet erg gunstige wissel, na een indirecte vrije trap wordt de bal uiteindelijk door een speler van OBW achter de keeper gelegd: 3-3.

In de 90e minuut krijgt de keeper van OBW nog een directe rode kaart na het bedreigen van 1 van onze spelers, maar dit heeft verder geen gevolgen (meer) voor de rest van de wedstrijd.

Waar 3 punten echt een reële mogelijkheid was, werd een puntendeling de werkelijkheid.