Koninklijke UD gaat samenwerken met Impuls - Deventer Voetbal Vereniging Koninklijke DC & FC Utile Dulci

Koninklijke UD gaat samenwerken met Impuls

Koninklijke UD gaat samenwerken met Impuls

4 april 2019 10:00

TTZ

Voor het nieuwe seizoen gaan trainers van Voetbalschool Impuls onze trainers van de onderbouw (JO8, 9, 10 en 11) ondersteunen. Een van de eigenaren is onze huidige hoofdtrainer en Hoofd Opleidingen Martin Hoitink. Samen met mede-eigenaar Jip Ellenbroek runnen zijn nu 4 jaar deze ambitieuze en florerende voetbalschool!

Met het concept “train de trainer” zullen op de woensdag 2 trainers van Impuls aanwezig zijn om onze trainers te begeleiden en te coachen. Het gaat om een periode van 2 keer 3 maanden (voor en na de winter)

Van het (goed) voorbereiden van de training, een goede organisatie neerzetten, tot het op juiste momenten coachen van de jeugdspelers. Maar ook het moeilijk en makkelijker maken van een oefenvorm, veld groter of juist kleiner etc etc. Allemaal aspecten die van belang zijn om spelers individueel te laten ontwikkelen op de training.

Uitgangspunt zijn de trainingsformats die we dit seizoen hebben ontwikkeld.

Uiteindelijk doel is dat spelertjes van UD in de onderbouw een uur lang zo veel mogelijk aan de bal zijn, veel balcontacten, basistechnieken en wedstrijdvormen. Dit alles onder enthousiaste begeleiding van onze eigen jeugdtrainers.

Hiermee toont Koninklijke UD wederom aan stappen te willen maken bij de jeugdopleiding en te investeren.

De jeugd heeft immers de toekomst! Dat is inmiddels het motto bij UD!

Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!