Foto van de week

Foto van de week

3 november 2019 10:15

Redactie

We merken dat er heel veel leuke foto's worden gemaakt door allerlei spelers, coaches en ouders. Deze willen we graag delen met de rest van de vereniging, zodat iedereen een blik kan opvangen van wedstrijden of andere evenementen die plaatsvinden. Dat versterkt ook de ‘band die bindt’!

Wat gaan we doen?
We starten met de rubriek Foto van de Week. Daarvoor vragen we iedereen die aanwezig is bij een wedstrijd of evenement (van welk team dan ook) een leuke/gekke/spannende/mooie foto te maken. Bijvoorbeeld actiefoto's, sfeerfoto's of leuke teamfoto's. Gemaakt met je smartphone of fotocamera. 

Omschrijf deze foto met maximaal 3 zinnen. De redactie selecteert de winnende weekfoto en plaatst deze op de website en in De Stift. Natuurlijk zettten we je naam erbij.

Wat moet je doen?
Heb jij nou die ene geweldige/mooie/gekke/grappige/leuke foto gemaakt afgelopen weekend? Stuur deze dan met de omschrijving naar fotovandeweek@konud.nl. Dit kan tot uiterlijk woensdagavond 20:00!!


Een voorbeeld:

Foto van de week UD. Ondanks kou, regen wind alle ouders bij een oefenwedstrijd van de JO11-1 tegen Helios JO12-2 aanwezig.
De topoers wonnen met 5-1

Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!