Terugblik Zaalvoetbaltoernooi voor de JO12 en jonger - Deventer Voetbal Vereniging Koninklijke DC & FC Utile Dulci

Terugblik Zaalvoetbaltoernooi voor de JO12 en jonger

Terugblik Zaalvoetbaltoernooi voor de JO12 en jonger

3 februari 2023 14:15

Hidde de Jong

Zaterdag 14 januari leek het wel een zwembad buiten. Gelukkig mochten we in de zaal voetballen. PSG, Real Madrid, Barca United en UD Lions namen het tegen elkaar op in een halve competitie. De top 4 kwalificeerde zich voor de play-offs om het kampioenschap.

UD Lions onder leiding van Bart wist tijdens de competitie niet te winnen, maar piekte in de play-offs door het brons weg te kapen voor het Barca United van Jarko. Real Madrid gecoacht door Luuk was in de competitie ongeslagen gebleven … en bleef dat ook tijdens de finale. Daarin was de spanning te snijden. In de reguliere speeltijd werd niet gescoord en ook in de blessuretijd en de verlenging niet. Helaas was de tijd in de zaal toen op. We zullen dus nooit weten of het PSG van Marijke of Real Madrid dit titanenduel gewonnen zou hebben.

Het penalty schieten tussen de competitie en de finales in werd gedomineerd door Barca United. Het hele team bleef als laatsten over. Last man standing was Kris! Hij schoot meer dan vijf keer achter elkaar raak.
Bron: Koninklijke UD
Delen

Lees meer over:
jeugd

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!