Onthulling Jaap Zijl tribune - Deventer Voetbal Vereniging Koninklijke DC & FC Utile Dulci

Onthulling Jaap Zijl tribune

Onthulling Jaap Zijl tribune

8 december 2022 19:30

Bestuur

Net voor de thuiswedstrijd van onze eerste selectie tegen Terborg, zaterdag 3 december, hebben de zoon en dochter van, oud-voorzitter en hoofdsponsor, Jaap Zijl een plaquette onthuld op onze tribune.

Bij het afscheid alweer 2 maanden geleden van Jaap Zijl, bleek, wat veel UD’ers niet wisten dat de tribune, de kleedkamers en de onderbouw bij het eerste veld door Jaap, zonder kosten in rekening te brengen, gerealiseerd was.

Nu stond Jaap al als zeer aimabel en gul bekend, maar dit was voor velen toch een grote verrassing. Het bestuur heeft na overleg met Steven en Annemarie Zijl (resp. zoon en dochter), het idee opgevat om de tribune dan ook de Jaap Zijl-tribune te noemen.

Met een gepaste plechtigheid vormden de eerste selectie een erehaag, waarna Steven en Annemarie het bord onthulden. Zo is Jaap toch nog steeds een beetje bij ons; warm, hoog en droog op zijn eigen tribune!

onthulling jaap zijl tribune koninklijke ud 1 onthulling jaap zijl tribune koninklijke ud 2 onthulling jaap zijl tribune koninklijke ud 3
Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!