FIFA-toernooi bij UD - Deventer Voetbal Vereniging Koninklijke DC & FC Utile Dulci

FIFA-toernooi bij UD

FIFA-toernooi bij UD

2 december 2022 10:45

Jeugdbestuur

Zaterdag 21 januari wordt het eerste officiële Koninklijke UD FIFA-toernooi gespeeld in ons Clubhuis in samenwerking met We play Esports.

We starten die zaterdag om 10.30 uur met de jeugd tot en met JO15 (10.00 uur aanwezig) Dit toernooi duurt tot 14.00 uur. Om 14.30 starten we met de senioren elftallen plus JO17, dit toernooi duurt tot 17.00 uur. De winnaar van het jeugdtoernooi en die van de senioren, spelen een finale waarbij de winnaar zich officieel de eerste “Eplayer” van Koninklijke UD mag noemen.

Alle materialen (schermen, consoles etc.) worden verzorgd door We play Esports. Het enige wat jij mee moet nemen is een goed humeur, en getrainde vingers.

Inschrijven via de site. Voor de jeugd  en voor de senioren hebben we elk een apart inschrijfformulier, dus let goed op. Kosten van inschrijving voor dit toernooi is € 10,- bij inschrijving te voldoen via de betaalmodule op de site. 

Er kunnen per groep maximaal 40 personen deelnemen. (vol is vol) Inschrijving is tot 31 december open exclusief voor leden van Koninklijke UD. Daarna staat de inschrijving ook open voor niet leden. Dus wacht niet te lang en schrijf je nu in voor dit fantastische evenement.

Inschrijven ⇓

Inschrijven jeugd tot en met JO15

Inschrijven senioren plus JO17

Bron: Koninklijke UD
Delen

Lees meer over:
jeugd jeugdbestuur

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!