Pannenkoekentoernooi - Deventer Voetbal Vereniging Koninklijke DC & FC Utile Dulci

Pannenkoekentoernooi

Pannenkoekentoernooi

28 oktober 2022 9:30

Hidde de Jong

Zaterdag 22 oktober stonden 39 pupillen te trappelen van ongeduld op het bedauwde Schootsveld. Na teamselectie op lengte gingen 6 teams de strijd met elkaar aan: Koninklijke Go Ahead, De winnaars, PSG, PSG 2, Bayern München en Napoli.

Een halve competitie later bleken het toch weer de Duitsers te zijn die er met de buit vandoor gingen. Het schijnt dat trainer Sylvio de traditionele laars met bier, bij een Duits kampioenschap, ’s avonds heeft leeggedronken, maar daarvan ontbreekt ieder bewijs.

Tussen de wedstrijden en de pannenkoeken door, testten de pupillen hun zenuwen en die van keeper Sander bij het penalty schieten. Louis van Gaal kan met een gerust hart UD’ers inzetten bij een strafschoppenserie op het WK. 

In het Clubhuis werd een feestmaal aangericht van pannenkoeken, stroop, poedersuiker en ranja. Het tempo in de keuken lag zo hoog dat het geroep om pannenkoeken spoedig verstomde. Op naar de hervatting van de competitie en een volgend pannenkoekentoernooi. De foto’s zijn genomen door Vincent en Ralf.

actiefoto_pannenkoekentoernooi.jpeg teamindeling_op_lengte.jpeg

  pannenkoeken_eten_in_het_clubhuis_3.jpeg  pannenkoeken_eten_in_het_clubhuis_2.jpeg

pannenkoeken_eten_in_het_clubhuis_1.jpeg
Bron: Koninklijke UD
Delen

Lees meer over:
jeugd ledenwerving

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!