“Het UD medisch uurtje” - Deventer Voetbal Vereniging Koninklijke DC & FC Utile Dulci

“Het UD medisch uurtje”

“Het UD medisch uurtje”

15 september 2022 10:15

Cees Marbus

Op de dinsdagavonden kunt u bij Robin in de verzorgingsruimte van Koninklijke UD terecht. Naast het herstel van geblesseerde 1e elftal spelers op en buiten het veld zal hij u en/of uw kind van advies, behandeling en/of doorverwijzing naar Bart Harskamp bij Antvelink Sportfysiotherapie voorzien.

Op de donderdagavonden kunt u hiervoor direct bij Bart in de praktijk van Antvelink Sportfysiotherapie naast ons sportcomplex terecht. Hij is er dan net als Robin op de dinsdagavonden om u en/of uw kind advies te geven en/of het juiste behandelingsplan uit te stippelen.

Ook buiten deze trainingsavonden kunt u en/of uw kind als UD’er bij Antvelink Sportfysiotherapie terecht. Op deze manier kan er op professionele wijze de gehele week aan het herstel van uw of kind (<18 jaar gratis) zijn of haar blessure gewerkt worden. Dit zodat u en/of uw kind niet op advies van uw huisarts enkele weken onnodig langs de lijn hoeft te staan, maar weer eerder kan trainen en in het weekend voetballen.

Heeft u en/of uw kind dus een blessure of wilt u tijdens de training van uw kind aan uw conditie werken, schroom niet, loop op deze avonden tijdens “Het Koninklijke UD medisch uurtje” binnen en u zult als UD’er het juiste advies en behandeling krijgen.

Wilt u doordeweeks of op andere avonden een afspraak maken, klik dan op “De UD medisch uurtje button” op onze website, laat uw naam en telefoonnummer achter en u wordt dan zo snel mogelijk voor een afspraak als UD’er bij Antvelink Sportfysiotherapie teruggebeld.

aanmelden_medisch_uurtje_c.jpg

Koninklijke UD 1875 wenst Bart Harskamp, maar ook Marco en zijn andere teamleden van Antvelink Sportfysiotherapie veel succes. Op een langdurige sportieve samenwerking als buren!

Wilt u ook uw steentje aan het medisch team van Koninklijke UD 1875 bijdragen? Koninklijke UD 1875 is nog op zoek naar een sportverzorger voor de bovenbouw jeugd (O12-19) sowieso voor in de weekenden.

Wat doet een sportverzorger?

  • begeleidt jeugdspelers i.s.m. hoofd medische staf Koninklijke UD 1875 voor, tijdens en na trainingen en wedstrijden;
  • kan verschillende massagetechnieken toepassen;
  • adviseert jeugdspelers op het gebied van blessurepreventie door verantwoord sporten, kleding, voeding, schoenen en hygiëne;
  • treft maatregelen zoals tapen en bandageren om te voorkomen dat er nieuwe blessures ontstaan of oude weer gaan opspelen;
  • verzorgt jeugdspelers bij acuut (sport)letsel.
Bron: Koninklijke UD
Delen

Lees meer over:
antvelink fysiotherapie ledenwerving sportblessure

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!