Rabo Club Support!! UD doet mee, breng je stem uit

Rabo Club Support!! UD doet mee, breng je stem uit

1 oktober 2021 12:00


Rabobank is als coöperatie ánders dan andere banken. Zij hebben geen aandeelhouders, maar leden. En in plaats van dividend te betalen aan aandeelhouders, investeren ze een deel van hun winst terug in de maatschappij. Onder meer door clubs en verenigingen financieel te steunen, bijvoorbeeld om speelvelden aan te leggen. Want Rabobank wil graag dat zoveel mogelijk kinderen kunnen meedoen en zich ontwikkelen.

Ook wij als club kunnen daarvan profiteren!

In 2020 verdeelde de Rabobank 15 miljoen euro onder clubs en verenigingen. En ook dit jaar support de Rabobank het verenigingsleven. Zo ook Koninklijke  UD. Maar dan moeten er wel zoveel mogelijk mensen hun stem uitbrengen op Koninklijke UD.

Let op! Alle Rabobank-klanten EN leden van UD en hun familie-leden, buren, collega’s, vrienden en familie: STEM OP ONZE CLUB. Ga naar:

https://www.rabo-clubsupport.nl/salland/deelnemers/details/248516-koninklijke-ud

Ons doel met Rabo Clubsupport:

Donderdag 23 sept 21 werd UD getroffen door brand. De opslagloods van de materialen voor onderhoud velden en tribune brandde af en ook de sporthal raakte beschadigd. De Loods is ooit gebouwd door vrijwilligers met materiaal geschonken door leden. Juist 2 jaar geleden is de loods professioneel gerenoveerd en stond er met alle materieel prachtig bij. Nu is het materieel hier en daar opgeslagen o.a. ook bij andere verenigingen. Herbouw en vervanging wordt geschat op 8000 euro.

Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!