3e bekerwedstrijd Heren 1 tegen SVV'91

3e bekerwedstrijd Heren 1 tegen SVV'91

20 september 2021 10:45

Jacquelien Groen

Om 14.30 floot de scheidsrechter, op een warm en zonnig Schootsveld, voor de start van de 3e en laatste bekerwedstrijd van heren 1. Tegenstander deze keer was SVV ‘91 uit Enschede.

Omdat de afstandsbediening van het scorebord spoorloos verdwenen bleek te zijn, moesten we het deze keer zonder het digitale hulpmiddel doen. Aan het einde van het verslag zullen we dan ook zien, dat ook de scheidsrechter daardoor enigszins in de war geraakt was.

De wedstrijd begon goed voor beide partijen. De bal ging over en weer zonder dat hier direct (goede) kansen uit kwamen. Toch was het na een kwartier spelen de tegenstander die de 0-1 achter Max wist te krijgen. Na iets meer dan een half uur volgde de 0-2.

De scheidsrechter had het reuze naar zijn zin op ons hoofdveld, hij liet de eerste helft bijna 10 minuten langer doorspelen, waarbij SVV nog een opgelegde kans wist te missen. Na de rust begonnen onze mannen voortvarend aan de tweede helft. Na 15 minuten onderweg te zijn scoorde Jari uit een voorzet van Luke. Had het scorebord gewerkt, had hierop dus 1-2 gestaan. 

Aan het einde van de tweede helft werd Milo neergehaald in de 16 meter. Een penalty was het gevolg. Sam schoot deze bal loepzuiver achter de doelman van SVV en zette zo de score op 2-2.Voor Sam welverdiend, hij speelde voorlopig een uitstekende, laatste wedstrijd voordat hij voor zijn studie naar Oostenrijk gaat.

Eindstand van deze wedstrijd 2-2. Dachten wij… De scheidsrechter maakte er bij gebrek aan het visuele hulpmiddel van het scorebord 3-3 van.

Voor de toeschouwers op het Schootsveld zal het voor altijd een raadsel blijven welke UD’er het laatste doelpunt in deze wedstrijd gescoord heeft…

Volgende week is de start van de competitie en zijn de mannen vrij. Op 2 oktober start dan ook voor Glenn en zijn mannen de competitie tegen Almen. Aanvang om 14.30 uur op het Schootsveld.

Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!