Grote Clubactie 2021

Grote Clubactie 2021

17 september 2021 12:45

Cees de Graaf

Al sinds 1972 bestaat de Grote Clubactie in Nederland en sinds jaar en dag loopt de Koninklijke UD jeugd met deze loten langs de deuren. Zaterdag 18 september start de Grote Clubactie 2021 en UD doet natuurlijk weer mee. En natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen want ons doel dit jaar is om de teamuitjes weer financieel mogelijk te maken voor de jeugd. Vertel dit dus ook als je loten verkoopt aan de straat, je opa en oma, en wie je ook maar kunt bereiken.

De boekjes zijn alweer uitgedeeld aan de meeste teams en de laatste teams volgen deze zaterdag. Het verkopen is makkelijker gemaakt door te werken met een QR code. 

Hoe werkt het?

Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% (= € 2,40) naar onze clubkas! Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen met hun telefoon door jouw persoonlijke QR-code op de voorkant van het boekje te scannen. Ze komen dan direct op jouw online verkooppagina. Ook kan met pen nog een lot worden gekocht. Bekijk de instructie op de achterzijde van deze brief.
TIP: Scan zelf ook je eigen QR-code en deel je eigen verkooplink via WhatsApp en social media met familie en vrienden.

Gamification!

Check online jouw lotenstand en verdien badges. Dit jaar kun je inloggen op je eigen verkooppagina. Hier bekijk je jouw lotenmeter, stand in het team, gewonnen badges en je ontvangt een e-mailnotificatie als je een lot verkoopt.

Zo log je in op je eigen online verkooppagina:
  1. Scan je persoonlijke QR-code op de voorkant van je boekje
  2. Klik op ‘Mijn stand’ (rechtsboven op je online verkooppagina)
  3. Vul je inlogcode in (deze staat op de QR-code sticker op je boekje)

Verkoopboekje inleveren

Ben je klaar met verkopen? Lever je boekje dan in bij je leider of trainer voor 18 november 2021.

Win gave prijzen

Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak kans op te gekke prijzen. Bekijk via jouw persoonlijke verkooppagina de winacties.

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een
geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

Succes!
Cees de Jager
penningmeester Koninklijke UD

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!