Doe mee en stem op UD!

Doe mee en stem op UD!

14 september 2021 20:00

Team Sponsoring

Verdien geld voor onze mooie club en activeer voetbalpassie bij Albert Heijn, hierdoor maak jij kans op prachtige prijzen!

Beste leden en vrijwilligers van Koninklijke UD 1875,

Inmiddels zijn de bekerwedstrijden begonnen en staat de start van de competitie voor de deur. Wat hebben we met zijn allen uitgekeken om te trainen, wedstrijden te spelen of te kijken, naar de gezelligheid van het Clubhuis en mensen te ontmoeten op ons fantastische sportcomplex.

Vanzelfsprekend heeft Corona ook gevolgen gehad voor Koninklijke UD 1875 op financieel vlak, waardoor we moesten interen op onze reserves. We hebben het laatste jaar veel geïnvesteerd in onze accommodatie. Ondanks Corona hebben we ervoor gekozen om de kleedkamers en toiletten te renoveren en het Clubhuis een upgrade te geven. Binnenkort wordt gestart met nieuwe LED veldverlichting op het trainingsveld. Het doel is dat iedereen (prestatief en recreatief) op een goede manier kan voetballen bij Koninklijke UD 1875.

We zijn daarom blij met de actie van Albert Heijn.

Om clubs financieel een steuntje in de rug te geven, introduceren Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie!

Een spaarprogramma waarmee je onze club kunt sponsoren door boodschdynamicImage-i_1c4e9902-main-format_1120x630-1120x630-EN.jpgappen te doen bij Albert Heijn. Met jouw hulp, maar ook met de hulp van familie en vrienden kunnen we van Voetbalpassie een groot succes maken! Regel dit direct omdat Koninklijke UD 1875 dan de maximale drie weken kan profiteren van deze actie. Als vereniging kunnen we echt een schitterend bedrag ophalen!

Hoe werkt het?
Het werkt heel simpel. Vanaf maandag 13 september t/m 3 oktober kun je bij Albert Heijn eenvoudig Voetbalpassiepunten sparen via de AH-app. Je spaart punten bij elke besteding van € 1,- aan meer dan 1.500 deelnemende huismerk- en A-merkproducten. Van verse broodjes, vers fruit, beleg en koffie tot wasmiddel, frisdrank en chips. Bij iedere volle spaarkaart van 10 punten gaat er 1 euro naar onze clubkas!

Iedereen kan Voetbalpassiepunten sparen en onze club op deze sympathieke manier helpen. Meesparen is heel eenvoudig; je hoeft alleen je bonuskaart in de AH-app te activeren, je deelname te bevestigen en Koninklijke UD 1875 te kiezen uit de lijst met verenigingen. Hoe meer mensen meedoen die onze vereniging een warm hart toedragen, hoe meer geld er naar de clubkas gaat!

Zo spaar je mee voor onze vereniging:

  1. Download de AH-app: in je appstore of via: https://albertheijn.onelink.me/Pc7E/voetbalpassie of ga naar www.ah.nl/voetbalpassie
  2. Bevestig je deelname en kies Koninklijke UD 1875.
  3. Spaar Voetbalpassiepunten bij iedere €1,- aan deelnemende producten.
  4. Sponsor onze vereniging met €1 voor iedere volle spaarkaart van 10 punten.

Als je reeds de AH-app hebt kun je door op Voetbalpassie te klikken kiezen voor Koninklijke UD 1875.

Extra mooi is dat je op elk moment kunt zien welk bedrag jij gespaard hebt voor Koninklijke UD 1875 en het totale bedrag dat Koninklijke UD 1875 verdient heeft. Wie mee spaart, maakt bovendien kans op mooie prijzen! Zoals een dag leven als voetbalprof, een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona of kaarten voor het Nederlands elftal.

Help jij mee? Doe dan mee met het spaarprogramma en vraag ook je familieleden, kennissen, vrienden, teamgenoten, etc.!

Laten we met z’n allen de schouders eronder zetten en deze actie tot een groot succes maken. Alvast bedankt voor het meesparen en de steun aan onze vereniging.
Kijk voor meer informatie over Voetbalpassie op www.ah.nl/voetbalpassie.

Met sportieve groet,

Bestuur Koninklijke UD 1875

Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!