Onze spelersbus is bijna klaar

Onze spelersbus is bijna klaar

10 september 2021 8:15

Team Sponsoring

De laatste weken is er, door De Baar Trucks uit Twello, hard gewerkt aan onze spelersbus om deze weer in gereedheid te brengen voor het nieuwe seizoen. Deze week vindt er nog een pre-keuring plaats en dan gaat de bus hopelijk begin volgende week naar de RDW in Zwolle voor de jaarlijkse APK-keuring. 

In eerste instantie was het natuurlijk de bedoeling dat wij maar één seizoen gebruik zouden maken van de spelersbus. Door Corona ging dat plan al na vijf speeldagen in de prullenbak! In juni heeft het bestuur het besluit genomen om toch nog een seizoen door te gaan met de bus, hierdoor kwamen er echter wel een hele hoop kosten onze kant op. De sponsorcommissie stond voor de uitdaging om de huidige sponsoren te bewegen nog een jaar door te gaan met het sponsoren van de bus ter dekking van deze kosten en dat is gelukt!

Langs deze weg willen wij dan ook de sponsoren heel hartelijk danken voor hun bijdrage voor het komende seizoen en hopen dat we met z'n allen veel plezier met/aan onze spelersbus mogen beleven.

IMG_20210831_162220.jpg

Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!