Facebook Toestaan Niet toestaan

Verslag 3e oefenwedstrijd Heren 1

2 september 2021 19:15

Jacquelien Groen

Op 31 augustus om 20.15 uur was de aftrap van de 3e oefenwedstrijd van Heren 1. Deze keer was Sallandia de tegenstander. Sallandia komt uit in de 5e klasse op zondag.

De eerste 15 minuten ging Sallandia vol in de aanval. Ze speelden veelal op onze helft, maar echt heel afgetekende kansen waren er (nog) niet.  De wedstrijd golfde op en neer over het veld, maar geen van beide teams kon echt goede kansen creëren.

Uiteindelijk was het Robin die tot scoren kwam. Na een goede corner tekende hij voor de 0-1.

Vlak na dit doelpunt scoorde Luke de 0-2, maar deze werd, onterecht, afgekeurd wegens buitenspel. Daarna speelde vooral de grensrechter een hoofdrol, door veelal, verbaal en non verbaal, zijn ongenoegen te uiten in de richting van de, overigens uitstekende fluitende, scheidsrechter.

Na de rust lukte het Jari net niet te scoren door een mooie afstandsbal vanaf eigen helft over de keeper van Sallandia te schieten. Vervolgens wist Sallandia de bal achter Max te krijgen om zodoende de stand gelijk te trekken, 1-1.

In de laatste minuten wist vooral de grensrechter kans op kans van Koninklijke UD om zeep te helpen door het steevast vlaggen voor buitenspel. De scheidsrechter ging daar overigens lang niet altijd in mee. Na een vrije trap belande de bal rond de 16 meter voor de voet van Milo en hij haalde in een keer uit waardoor de bal schitterend in de kruising terecht kwam en de eindstand 1-2 werd.

Overigens wordt de bekerwedstrijd tegen de BlauwWitters in Borne niet op 4 september, maar op 14 september gespeeld.

Tussentijds is er nog een oefenwedstrijd tegen en bij Go Ahead op 7 september. Aftrap 20.00 uur.

Bron: Koninklijke UD