Verslag van de ALV van 10 juni 2021

Verslag van de ALV van 10 juni 2021

11 juni 2021 15:00

Bestuur

Tijdens de drukbezochte Algemene Ledenvergadering heette het Bestuur na bijna een jaar de leden weer van harte welkom in het Clubhuis.

Uiteraard met een extra welkom voor de ereleden Hans van Duren en Louk Hartong alsook de Leden van Verdienste: Guus Bouwknegt en Jaap Zijl. De vergadering wenst Gerhard Lenselink, Lid van Verdienste die zich had afgemeld, beterschap en een spoedig herstel na de val van de trap waardoor hij zijn arm heeft gebroken.

De ALV stond stil bij hen die het afgelopen jaar ons zijn ontvallen, in het bijzonder Jan Muntinga, Ruud Maarschalkerweerd, Sip Wijbinga en Wim van Oorschot. 

Na het welkom stond Cees de Graaf, penningmeester, uitgebreid stil bij de financiële situatie van de club. Alom sprak de vergadering zijn grote bewondering uit voor een solide financieel beleid over het afgelopen jaar gevoerd door het bestuur. Ondanks 8 maanden geen voetbal en een grote renovatie is de financiële positie van de club sterk en toekomst vast gebleken! Alle lof en hulde voor de penningmeester. 

De jeugdcommissie deed verslag van de afgelopen periode en kan terugkijken op een periode waarin de organisatie is neergezet en ondanks de tegenslag van géén wedstrijden spelen, wel degelijk stappen heeft gezet. Ook hiervoor werd waardering uitgesproken. De sponsorcommissie deed verslag van het toetreden van een aantal nieuwe sponsoren en de ontwikkeling rondom de bus. Ook hier geldt dat het in deze tijd een compliment verdient met hoeveel enthousiasme de sponsorcommissie probeert nieuwe middelen en manieren te vinden om extra gelden voor de club binnen te halen. Een mooi voorbeeld daarvan is de sponsoring van de zonnepanelen (een geeltje voor een paneeltje!). 

Een warm welkom was er voor de professionele kracht die de gastheer van de Koninklijke is geworden: Eddy. De komende tijd zult u Eddy in het clubhuis en achter de bar ontmoeten als onze gastheer. Echter, met de aandacht voor Eddy was er ook de aandacht voor Jacquelien. Met een prachtig boeket werd Jacquelien bedankt voor 3 seizoenen inzet in het Clubhuis. Het bestuur hoopt voor haar dat de tijd die ze graag wilde hebben om wedstrijden te bekijken ook op die manier ingevuld kan worden.

In dit verslag over de vergadering moeten twee zaken zeker nog benoemd worden: De uitreiking van de DHV Wisselprijs en de renovatie van het het Clubhuis en de kleedkamers. De DHV wisselprijs werd uitgereikt aan Peije Bruil en Marc Boerma voor hun inzet voor de PUB quiz in verschillende vormen die de afgelopen periode door hen verzorgd is. Een geweldig voorbeeld hoe leden zich inzetten om leuke activiteiten te ontwikkelen voor de gehele club.

Daarnaast kreeg Herman de Jager meer dan terechte complimenten over zijn inzet en toewijding bij de renovatie. Nu 75% gereed is, kunnen we als vereniging alleen maar trots zijn op het resultaat. Ondanks dat Herman helaas vanwege ziekte niet bij de vergadering aanwezig kon zijn, zijn de complimenten en dankbetuigingen inmiddels overgebracht. De vergadering werd afgesloten met traditie en met inachtneming van de coronamaatregelen (en daardoor rustig en voorzichtig, met het zingen van het Wilhelmus en het Clublied. Na het drankje aangeboden door de penningmeester, sloot het Clubhuis om 22:00 uur.

Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!