Canadese sponsor voor UD

Canadese sponsor voor UD

20 mei 2021 21:30

Team Sponsoring

Onlangs ontvingen wij een leuk bericht van een oud-lid van Koninklijke UD, Bert Smulders uit Vancouver Canada.

Bert is al geruime tijd geleden geƫmigreerd naar Canada, maar voetbalde in de jaren 50-60 bij Koninklijke UD (de generatie Louk Hartong en Mart Meerdink-Veldboom). Hij volgt via de website en de Stift nog altijd het reilen en zeilen van zijn oude cluppie in Deventer.

Zo had hij ook gelezen dat je een zonnepaneel kon sponsoren en dat heeft hij gedaan. Daar zijn we Bert natuurlijk dankbaar, maar mooier is te horen hoe hij (op afstand weliswaar) nog zo betrokken is bij onze vereniging. Bert, wij weten dat je dit leest, bedankt namens alle leden voor je bijdrage!

Bert is overigens niet het enige oud-lid dat op deze manier een bijdrage levert aan de Club. Zo is er een groep oud-leden die gezamenlijk bij Koninklijke UD hebben gevoetbald en met de tijd zijn verhuisd naar de regio Amsterdam en Utrecht. Deze mannen zijn vrienden voor het leven geworden en voetballen nog steeds samen, nu bij AFC in Amsterdam.

Jac, Han, Robert, Bart, Maarten, Janus, Michiel, Bas, Riens, Frederick en Cees:  dank voor jullie bijdrage aan de club! En misschien moeten we maar een keer met een senioren of veteranenelftal naar AFC afreizen om een wedstrijdje tegen elkaar te spelen.

Ook uit Zeeland, Goes om precies te zijn, kregen wij een mail. Ook daar woont een zeer betrokken oud-lid, Herman Schuitert. Ook Herman is sponsor geworden en ook daar zijn we heel blij mee.

Sponsoren kan nog steeds
In totaal hebben we nu 66 panelen verkocht en dit betekent dat we nu nog 69 panelen beschikbaar hebben. Dus als er nog leden en oud-leden zijn die hun naam willen vereeuwigen met hun bijdrage aan Koninklijke UD, één mail naar sponsor@konud.nl en het is geregeld.

Het bestuur en vooral de penningmeester, wil langs deze weg iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze actie. Nog mooier is misschien wel dat "de band die bindt" nog steeds opgeld doet.

proUD.jpg

Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!