Even voorstellen: Eddy Dibbink

Even voorstellen: Eddy Dibbink

20 mei 2021 21:30

Team Sponsoring

Ik ben Eddy Dibbink en sinds 1 mei de nieuwe beheerder van jullie Clubhuis. Mij is door het bestuur gevraagd het reilen en zeilen op een professionele manier te begeleiden en naar een hoger plan te brengen.

Wat achtergrondinfo: ik ben bijna 52 jaar jong, geboren en getogen in Deventer, en door mijn werkzaamheden bij o.a. Luxor Plaza, Happy Days, Paradigit, Starbucks, Muziek Totaal, Deventer Radio en Televisie, en als freelancefotograaf, wellicht bij menigeen onder jullie een bekende verschijning.

Ik heb geen kinderen, wel een lieve vriendin, en woon in het centrum. In mijn vrije tijd doe ik niet aan sport, maar heb daar wel veel affiniteit mee. Zo presenteer ik met regelmaat op Salland1 de radio-uitzendingen met live verslag van de wedstrijden van Go Ahead Eagles en probeer ik alle Formule1-wedstrijden te volgen.

Na overleg met het bestuur ben ik dus nu twee weken aan het werk. We zijn begonnen met het inventariseren van de voorraden. Daarbij kijken we direct welke veranderingen we willen doorvoeren. Lekker eten, bekende merken in de koelkast, en meer koffievariaties. Dat alles natuurlijk in een werkomgeving die volledige (voedsel)veiligheid garandeert voor de (vrijwillige) medewerkers en jullie, de leden.

Het is in deze moeilijke tijd lastig om keuzes te maken en veranderingen te implementeren. In het slechtste geval gaan we ervan uit dat we pas in het nieuwe seizoen helemaal up and running zijn. Ja, te pas en te onpas zit er Engels in mijn taalgebruik.

Wat verwacht ik van jullie? Het is fijn als iedereen met respect met anderen én de spullen van Koninklijke UD omgaat. Laat in het Clubhuis je plekje schoon en opgeruimd achter. Zet een stapje meer als dat de vereniging helpt en doe nooit iets dat nadelig kan zijn voor ons.

Het zal best even duren voordat ik alle mensen en gewoonten ken. Help me daarbij, daar waar dat kan of nodig is. Dan gaan we samen een mooie tijd tegemoet!

eddie_dibbink.png

Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!