Coronabericht

Coronabericht

15 december 2020 15:30

Bestuur

Beste leden, trainers, leiders en vrijwilligers van de Koninklijke UD

Helaas hebben we gisteravond tijdens de persconferentie vernomen dat vanaf vandaag het sporten met (nog) meer beperkingen is omgeven, tot en met 19 januari 2021. Op basis van het stijgend aantal besmettingen in onze regio en het sluiten van enkele scholen hebben we de afgelopen dagen al met elkaar besproken, hoe hier mee om te gaan.

Op basis van de nieuw afkondigde maatregelen, in combinatie met de acties van sportverenigingen (o.a. DHV) direct om ons heen, hebben we besloten om vanaf vandaag, iets eerder dan gepland, het complex te sluiten voor sportbeoefening tot en met zondag 3 januari 2021. We zullen de week voor deze datum op basis van de dan ontstane situatie beslissen of we vanaf 4 januari weer kunnen trainen op het veld.

Natuurlijk realiseren we ons dat, gezien alle andere beperkingen, lekker sporten en buiten zijn, een goede ‘uitlaatklep’ is voor de jeugd, maar we voelen tevens de verantwoordelijkheid om zoveel mogelijk bij te dragen aan het voorkomen van het verspreiden van het virus. Helaas is het daarom ook niet mogelijk om op eigen initiatief door te trainen. We waarderen het enorm dat onze vrijwilligers én leden dit graag wilden doen, maar duidelijkheid voor iedereen gaat nu even voor.

Momenteel zijn we volop in overleg om te kijken of we andere evenementen kunnen organiseren om zo snel mogelijk weer met elkaar te kunnen voetballen en plezier te maken. We hopen van harte dat vanaf 4 januari het trainen voor de jeugd buiten weer kan beginnen.

Voor dit moment wensen we iedereen veel gezondheid toe en ondanks de maatregelen hele fijne feestdagen. Pas goed op elkaar! Blijf gezond en fit; het is de band die bindt!!

Het bestuur, Koninklijke UD 1875.

15-12-2020

Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!