Renovatie kleedkamers en toiletten

Renovatie kleedkamers en toiletten

17 september 2020 19:15

Bestuur

Bij de Gemeente Deventer is een begin gemaakt met het afstoten van clubgebouwen die nu nog in volledig of deels eigendom zijn van de Gemeente. Alleen clubs die als vitaal worden aangemerkt komen hiervoor in aanmerking. Koninklijke UD is dat en daar zijn we natuurlijk best wel trots op! DHV was de eerste club, zij hebben hun renovatie inmiddels dit voorjaar afgerond.

Al geruime tijd zijn wij als club in gesprek met de Gemeente Deventer om ook het gehele clubgebouw over te nemen. Deze gesprekken zijn in een vergevorderd stadium.  Omdat de Gemeente alleen gebouwen mag overdragen die voldoen aan alle daaraan gestelde eisen is er een programma van eisen opgesteld waaraan de renovatie moet voldoen!

Het is nu zo afgesproken met de Gemeente, dat Koninklijke UD zelf de uitvoering van de renovatie ter hand neemt omdat wij ook eigenaar worden. De gemeente heeft budget vrij gemaakt voor de renovatie dat wij mogen besteden zolang we binnen het pakket van eisen blijven. We zijn nu in het stadium dat we offertes aan het aanvragen zijn bij diverse partijen om deze renovatie te gaan uitvoeren. De planning is nu dat hiermee in het late najaar zal worden gestart. Herman Jager en Cees de Graaf trekken hierin de kar namens het bestuur.

Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!