De statistieken van de JO11-2

De statistieken van de JO11-2

28 juni 2020 13:30

Martijn Groot

Van de JO11-2 ontvingen we een bericht met daarin de statistieken van het team. Als redactie zijn we altijd blij met input vanuit de club!

11 keer hebben we de volle 3 punten op het Schootsveld gehouden en/of daarmee naar toe genomen. 4 keer mocht alle inzet helaas niet het gewenste resultaat leveren en zij de punten elders beland. Gelijkspel kennen we niet dit seizoen.

Met 21 doelpunten (waarvan verbazingwekkend maar 1 met het hoofd) mogen we Bas zeker de topscorer noemen. Met 19 doelpunten werd hij goed op de hielen gezeten door Quint. Op ruime afstand volgt Robin met 13 doelpunten. In totaal hebben onze gastsprekers nog 5 doelpunten aan het totaal van 95 doelpunten.

Met 625 minuten onder de lat is Kirijn dan toch echt de vaste kracht als keeper te noemen. In verband met een blessure heeft Robin hem ook maar 1 helft van 25 minuten hoeven te vervangen. Samen hebben zij maar 54 keer de bal langs hen heen zien gaan.

Anders dan Nick heeft Maas dit seizoen niet de noodzaak gezien om in het middelpunt van de belangstelling te staan en is hij de enige die geen wedstrijd de aanvoerdersband heeft gedragen.

Heb je zelf ook leuk nieuws om te delen, stuur het dan naar redactie@konud.nl. We doen er altijd wat mee!

Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!