Update teamindeling 20/21

Update teamindeling 20/21

12 juni 2020 16:30

Jeugdbestuur

Voormalig TTZ en het Jeugdbestuur heeft met alle zorg de voorlopige teamindelingen voor seizoen 20/21 opgesteld en gecommuniceerd. Door voortschrijdend inzicht en een aantal wat onverwachte opzeggingen is er een aantal wijzigingen doorgevoerd in de team indeling. Alle trainers en leiders zijn daarvan reeds op de hoogte, maar we willen natuurlijk iedereen de gelegenheid geven om de huidige stand van zaken in te zien.

Voor de laatste stand van zaken kun altijd terecht op de site via de link op de site. Laatstewijzigingsdatum is 12 juni 2020.

Echter, we zijn er nog niet. Het Jeugdbestuur zal de komende weken de teamindeling van de O15-categorie nog een keer bekijken. Door verschillende oorzaken zijn de aantallen per team zodanig gewijzigd, dat we helaas zijn genoodzaakt om spelers te verplaatsen naar een ander team voor een betere balans. De komende weken nemen wij de tijd om zorgvuldig te bekijken welke spelers de overstap kunnen maken naar een ander team. Wij begrijpen ook dat het een teleurstelling kan zijn, als je uiteindelijk toch in een ander team terecht komt en daarom zullen we altijd de speler/ouder vooraf informeren over een mogelijke wijziging.

Verder
  • De leden die op het AVG formulier hebben aangegeven niet vermeld te willen worden zullen ook in deze update niet worden benoemd.
  • In deze update vind je enkel de totaallijst op alfabet en de teams waar wijzigingen zijn
    geweest.
  • In de totaallijst kun je zien of er voor jou een wijziging is geweest.
Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!