Teamindelingen 2020-2021 - Deventer Voetbal Vereniging Koninklijke DC & FC Utile Dulci

Teamindelingen 2020-2021

Teamindelingen 2020-2021

29 mei 2020 9:15

Jeugdbestuur

De afgelopen weken is er achter de schermen door TTZ en de leeftijdscoördinatoren, en in het laatste stadium in strakke samenwerking met het nieuwe jeugdbestuur, hard gewerkt aan de voorlopige team indelingen voor seizoen 20/21. Net als elk jaar was het weer een beste puzzel, maar is er voor iedereen een plek gevonden om volgende seizoen weer te kunnen beginnen aan een mooi jaar voetbal.

Ergens in de laatste 2 weken van juni is er voor elk team ruimte om alvast eenmalig in deze samenstelling te trainen om kennis met elkaar te kunnen maken, voor zover nodig. Hiervoor kunnen de betreffende trainers contact opnemen met team accommodatie op accommodatie@konud.nl.

De senioren teams, met uitzondering van het 1ste elftal, zijn ten opzichte van afgelopen seizoen niet gewijzigd. Met uitzondering natuurlijk van nieuwe leden en opzeggingen, maar deze zijn bij de betrokkenen al bekend. Deze overzichten beperken zich dus tot de jeugdteams en het 1ste elftal.

Hieronder vinden jullie links naar overzichten per team, maar ook een link naar een totaaloverzicht gesorteerd op achternaam, met daarbij het team. Let op! Er zijn mensen die hebben aangegeven via het toenmalige AVG formulier niet op de website benoemd te willen worden. De teams waar deze mensen in zijn ingedeeld kunnen we dan ook niet via deze weg communiceren. Deze spelers zullen door de betreffende trainers worden benaderd. Als er over de voorlopige team indeling vragen zijn dan kan je deze uiteraard bij ons kwijt via jeugdbestuur@konud.nl. Op naar een sportief seizoen 20/21!

De teamindelingen

 

Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!