Het is erg stil op Het Schootsveld!

Het is erg stil op Het Schootsveld!

24 april 2020 17:00

Team Bar

Voetbal, gezelligheid en samen sporten is momenteel niet mogelijk.

Wel is een aantal van onze leden, op eigen initiatief, begonnen met een aantal (te) lang uitgestelde klussen. Wat is er zoal gebeurd ? Het scorebord is schoongemaakt, de banken op de tribune opgeschuurd en geschilderd, het hekwerk bij het monument vervangen, de banken van het balkon verstevigd en opnieuw geschilderd, het Clubhuis is van binnen verder onder handen genomen. Kortom er is heel veel gedaan!

Het goede nieuws: De klus-heren hebben aangegeven nog lang niet ‘klusmoe’ te zijn en nog tijd en zin te hebben voor nieuwe klussen.

Dus, mochten jullie als leden van onze mooie club nog ideeën hebben over wat er aangepakt moet worden, laat het dan weten. Noot: het moet niet te bouwkundig worden (bv het balkon vergroten) en bij voorkeur lowbudget of zelfs kosten neutraal opgepakt kunnen worden.
Misschien heb je zelf (na het opruimen) iets wat waardevol kan zijn voor UD, schroom niet om te checken of we er iets mee kunnen!

Voor alle suggesties mogen jullie mailen naar: clubhuis@konud.nl.

Zoals Cruyff al zei: ieder nadeel heb zijn voordeel; deze voetballoze periode zorgt ervoor dat het Clubhuis en het terrein straks opgefrist jullie weer verwelkomd.

Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!